چیپس سیب زمینی 49 صفحه دسته صنایع غذایی

به صفحه دریافت چیپس سیب زمینی خوش آمدید.

صفر تا صد تهیه چیپس سیب زمینی واردات و صادرات سرانه مصرف در داخل و خارج هزینه تولید

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 49

حجم فایل: 99 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری) اتلاق میشود.

چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام” کریسپ” را بر روی این فرآورده گذاشته اند.

چیپس تا رطوبت 2 درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از 15 درصد تاول و کمتر از 10 درصد عیوب جزئی و کمتر از 5 درصد عیوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین 40-32 درصد باشد. ودر ادامه مطالب به ریز تحقیقات و بررسی می پردازیم

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” چیپس سیب زمینی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – چیپس سیب زمینی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
صفر تا صد تهیه چیپس سیب زمینی;واردات و صادرات سرانه مصرف در داخل و خارج چیپس سیب زمینی;هزینه تولید چیپس سیب زمینی

فایل دیگر:  پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید 14 صفحه دسته صنایع غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *