پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید 43 صفحه دسته صنایع غذایی

به صفحه دریافت پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید خوش آمدید.

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 43

حجم فایل: 31 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

مقدمه

در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمایشهای روزانه بکار میروند. مهمترین و متداولترین روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

nدر این روشها چربی شیر بوسیله انحلال در یک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقیق تر بوده و معمولاً بعنوان مقایسه و در کارهای تحقیقی مورد استفاده قرار میگیرند. مهمترین و متداولترین روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر

فایل دیگر:  پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید 53 صفحه دسته صنایع غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *