دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT 18 صفحه دسته عمومی

به صفحه دریافت دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT خوش آمدید.

دانلود تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT تحقیق تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT مقاله تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 18

حجم فایل: 1.157 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

قسمتی از محتوی فایل

تعداد اسلاید : 18 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم موضوع : تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت دبیر مربوطه : خانم ترامشلو تهیه و تدوین : اسکندری حامد سروش فیتوکمیکال چیست؟
فیتوکمیکالها مواد شیمیایی غیرمغذی گیاهی هستند که نقش محافظت کننده دارند ومانع از بیماری میشوند.
ماهیت فیتوکمیکالها : فیتوکمیکالها بر اساس ساختار شیمیایی و عملکرد فیزیولوژی گروه بندی شده اند و شامل: کاروتنوئیدها – ترکیبات فنولی – گلوکوزینولیتها – ساپونین ها – سولفیدها – فیتوسترولها – فیتواستروژنها – منوترپن ها و آنزیمهای بازدارنده می باشند.
فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها : فیتوکمیکال ها به عنوان آنتی اکسیدان در بهبود سلامت انسان موثر است وفشار خون و قند خون تحت تاثیر مواد موثره آن قرار می گیرند.
دلایل مصرف میوه و سبزیجات در بیماریهای مزمن : میوه و سبزیجات به واسطه دارا بودن بیشترین پتانسیل در حفاظت از بیماری سرطان و بیماریهای قلب و عروق و به علت دارا بودن طیف زیادی از فیتوکمیکالها شناخته شده اند.
مطالعات انجام شده : مطالعات نشان میدهد که مصرف زیاد سبزیجات و میوه به خصوص مصرف مداوم آن بروز سرطان را کاهش وارزیابی جدید به وضوح کاهش سرطان ریه را در اثر مصرف نشان داده است.
(Rosaceae)و میوه (Brassicaceae)دو گونه گیاهی سبزیجات اثرات محرکهای پس از برداشت روی فیتوکمیکالها : کاربرد محرکهای پس از برداشت می تواند در متابولیسم ثانویه گیاهان تغییر بیاندازد.
رفتارهای محرکها محتوای مواد شیمیایی گیاهی را افزایش می دهد و شامل محرکهای فیزیکی و شیمیایی می باشد.
محرکهای فیزیکی شامل : 1– دما : دمای انبار (یا نگهداری) اثر واضح روی فیتوکمیکال دارد.
برای مثال محتوای بتاکاروتن در گوجه فرنگی ها افزایشی در طی نگهداری دیده شد و این افزایش بیشتر در دماهای بالاتراز 25ْ سانتی گراد می باشد.
2- ترکیب گازهای دگرگون شده : شده در نتیجه تجزیه PHبالا موجب افزایش CO2 در توت فرنگی ها تجمع اسیدهای آلی افزایش می یابد.
در میوه انار نیز کاهش سطوح آنتوسیانین با مشاهده می گردد که مربوط به کاهش فعالیت فنیل آلانین CO2بالا رفتن آمونیا-لیاز می باشد.
3- اشعه گاما و ماوراء بنفش : بیوسنتز ترکیبات فنولی تحت تاثیر اشعه گاما و ماوراء بنفش موجب افزایش فعالیت فنیل آلانین آمونیا – لیاز می گردد.
این افزایش فعالیت موجب بالا رفتن بیوسنتز ترکیبات فنولی مانند فلاون ها در مرکبات – آنتوسیانین ها در هلوو رسوراترول در انگورمی شود.
محرکهای شیمیایی شامل : 1- متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک : کاربرد متیل جاسمونات پس از برداشت افزایشی در محتوای آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی (فنولیک و اسید آسکوربیک) در سیب – انبه و موز مشاهده شد.
2- اتیلن : کاربرد اتیلن محتوای ساپونین و ترپن را تحت تاثیر قرار می دهد.
رفتار اتیلن در هویج باعث افزایش ترپن می شود ولی یک طعم تلخی را بوجود می آورد.
سنتز لیکوپن در گوجه با حضور اتیلن در میوه های نگهداری شده افزایش می یابد.
نتیجه : میوه های تازه و سبزیجات به طور طبیعی سرشار از فیتوکمیکال هستند.
ترکیبات شیمیایی یافت شده به خاطر پتانسیل آ

فایل دیگر:  پکیج ، چگونه کلیک ها را به مشتری تبدیل کنیم زیر رشته عمومی

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود پاورپوینت تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود تاثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT;تحقیق تاثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT;مقاله تاثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT;تاثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 18 اسلایدPPT

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *