دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص 23 صفحه دسته صنایع غذایی

به صفحه دریافت دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص خوش آمدید.

دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص تحقیق طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص مقاله طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 23

حجم فایل: 19 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 23 صفحه

بسمه تعالی «گزارش نهایی طرح پژوهشی» سنتز تركیبات لیمونن (و بورنئول) از روغن تربانتین مجری طرح : 1383-1382 گیاهان معطر عموماً به دسته ای از گیاهان اطلاق می شود كه حاوی تركیبات معطر و یا بعبارت دیگر اسانس هستند .
این قبیل گیاهان با تنوع فراوان در كشورمان گسترده شده اند .
امروزه استفاده از روغنهای اسانس در صنایع بهداشتی ، آرایشی ، غذایی و داروئی به قدری وسیع است كه در بسیاری از كشورها مقادیر زیادی از این اسانس ها و یا تركیبات تشكیل دهند آنها بصورت سنتزی تهیه می شوند .
انسان های طبیعی بدلیل عدم خطرات ناشی از آلودگی با مواد شیمیایی و نیز بو و اثر ویژه كه در تركیبات سنتزی براحتی قابل دسترسی نیست ، بسیار قابل توجه می باشند .
در كشور ما با وجود تنوع آب و هوایی و شرایط مناسب كاشت و پرورش گیاهان معطر ، اسانس های استخراج شده از این گیاهان نه تنها می توانند نیاز داخلی را رفع نمایند ، بلكه می توانند جایگاه مهمی را در صادرات كشور داشته باشند .
در هر حال توضیح و تبیین و موارد كاربرد یك اسانس در درجه اول به شناخت علمی آن مربوط می شود .
در واقع تركیبات معطر گیاه یكی از پدیده های جالب متابویسم گیاه است و بیشترین میزان رایحه را می توان از طریق گلهای تازه احساس نمود كه از حضور مقادیر ناچیزی از روغنهای اسانسی در گلبرگها ناشی شده است .
روغنهای اسانسی گاهی در شكل آزاد ، مانند اسانس موجود در گل رز و اسطوقدوس و گاه بصورت گلوكوزید است كه تحت شرایط مطلوب و در حضور آنزیم و با عمل تخمیر به شكل آزاد در می آید (مانند اسانس یاس) .
البته روغنهای اسانسی در سایر اندامهای گیاه نیز وجود دارند ، نظیر گل ، برگ ، پوست تنه گیاه و .
.
.
روغنهای اسانسی از دیدگاه شیمیایی ، مخلوطهای بسیار پیچیده شامل ترپن ها و سسكوئی ترپن ها و مشتقات اكسیژنه آنها و تركیبات دیگر هستند .
اكثر تركیبات تشكیل دهنده اسانس ها ، خواصی دارند كه استفاده از آنها را به صورت فرآورده های داروئی ، بهداشتی و غذایی امكانپذیر می سازد و بطور كلی تركیبات متشكله اسانسها را می توان به سه دسته مهم زیر تقسیم بندی نمود .
1)مونوترپن های اكسیژن دار 2)مونوترپن های بدون اكسیژن 3)سسكوئی ترپن ها مونوترپن ها می توانند خطی ، یك حلقه ای و یا دو حلقه ای باشند .
مونوترپن های اكسیژن نیز می توانند به فرمهای الكلی ، كتونی ، آلدئیدی و غیره باشند .
سقز از نظر شیمیائی جزء خانواده صمغ های طبیعی است .
این دسته از مواد از منابع طبیعی بدست آمده و دارای خواص مختلف فیزیكی و شیمیایی هستند .
استخراج این مواد از پوست درختان صورت می گیرد كه بصورت طبیعی یال مصنوعی شكافته شده و این مواد به شكل مایع غلیظ از آن خارج می شوند كه در مجاورت هوا بخشی از مواد صمغ تبخیر می گردد (مواد فرار) و باقیمانده كه قابل تبخیر نمی باشد ، در مجاورت هوا عمل اكسیداسیون و پلیمریزاسیون تدریجی در آن انجام می گیرد و به ماده خشك و جامدی تبدیل می گردد ه در اغلب حلالهای آلی حل می گردد .
اصولاً صمغ های طبیعی را نسبت به زمان نگهداری و حلالیت به دو گروه محلول در الكل و محلول در روغن تقسیم می كنند.
این مواد اصولاً

فایل دیگر:  پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 صفحه دسته صنایع غذایی

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص;تحقیق طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص;مقاله طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص;طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *