دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص 11 صفحه دسته کشاورزی و زراعت

به صفحه دریافت دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص خوش آمدید.

دانلود فلفل سیاه 8 ص تحقیق فلفل سیاه 8 ص مقاله فلفل سیاه 8 ص فلفل سیاه 8 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 11

حجم فایل: 264 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 11 صفحه

فلفل سیاه (PIPER NIGRUM): در تیره پیپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و میوه آن بصورت خشك و پودر بعنوان ادویه مصرف دانه ها بصورت خشك و یا ترشی انداخته موجود می باشنـد.
طعـم تـنـد و تـیز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر میگردد.
میوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد.
فلفل سفید، سیاه، قرمز و سبز همگی از همین میوه بدست می آیند.
رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن فلفل دانه بستگی دارد.
میوه نارس فلفل پس از چیده شدن، خشك شدن و تخمیر شدن به فلفل سیاه تبدیل میشود.
فلفل سفید از میوه های كاملا رسیده تهیه میشود.
در تهیه این نوع فلفل پوسته های خارجی دانه پس از خیساندن جدا میشوند.
در تهیه فلفل قرمزاز میوه های رسیده استفاده شده و در ضمن عمل خشك كردن دانه ها بسرعت انجام میگیرد، تا از تخمیر فلفل دانه ها جلوگیری شود.
برای تهیه فلفل سبز دانه های زرد و نارس فلفل برداشت شده و سپس دانه ها را در معرض نمك یا سركه قرارمی دهند تا از تخمیر شدن آنها جلوگیری شود.
از میان آنها فلفل سفید از همه تند تر و فلفل سبز از همه ملایم تر است.
اما در مقابل فلفل های سیاه و سبز معطر تر از فلفل سفید میباشند.
فلفل دانه سبز عطر گیاهی و فلفل دانه قرمز طعم شیرین و تند دارد.
فلفل حضـور مـاده ای به نـام پـیـپـریـن( تولید كنندگان عمده فلفل دانه در جهان به ترتیب ویتنام، اندونزی، هند، برزیل، مالزی، سریلانكا، تایلند و چین میباشند.
پیپرین (PIPERINE) و سایر روغن های فرار فلفل دانه ها باعث عطسه و همچنین تحریك ترشح شیره معده میگردد.
به همین خاطر مصرف فلفل باعث تقویت اشتها و سیستم هاضمه بدن می شود.
ناگفته نماند كه از عصاره پیپرین به عنوان حشره كش نیز استفاده میشود.
فلفل های چیلی(CHILI PEPPERS): میوه درخت كاپسیكوم (CAPSICUM) و از تیره سولاناسه(SOLANASEAE) میباشند.
فلفل های چیلی دارای بیش از 200 گونه هستند.
بطور كلی فلفل های چیلی به انواع شیرین، ملایم، تند و خیلی تند تقسیم بندی میگرند.
1-فلفل های دلمه ای (BELL PEPPERS): بسته به زمان برداشت به رنگ سبز، زرد، نارنجی، قرمز، سفید، قهوه ای و ارغوانی موجود میباشند.
رنگ سبز نارس و مابقی رسیده میباشند.
فلفل دلمه ای سبز اندكی تلخ مزه است.
در برخی كشورها این نوع فلفل ها بطور كلی پاپریكا (PAPRIKA) نامیده میشوند.
فلفل دلمه ای كاملا رسیده و قرمزرنگ پیمنتو (PIMENTO) نامیده میگردد.
این نوع فلفل ها طعم شیرین و ملایمی دارند.
2-جالاپنو (JALAPENO): PIPERINE) میباشد.
فلفل ها از طریق تبخیر مواد فرار و قرار گرفتن در معرض نور طعم و عطر خود را ازدست میدهند.
به همین خاطر توصیه میگردد جای خرید پودر فلفل، فلفل دانه بخرید و خودتان بوسیله آسیاب فلفل (PEPPER MILLS) آنها را آسیاب كنید.
طعم آن از ملایم تا تند متغیر است.
یك طعم اسیدی خاصی نیز دارد.
نوع دودی شده آن چیپوتل(CHIPOTLE) نامیده میشود.
آشنایی با چند فلفل دیگر: كـاین(CAYENNE)- تابــاســكو(TABASCO)- ناگا جولوكیا(NAGA JOLOKIA)- هابنارو(HABENARO)- اسـكـاچ بـانـــت(SCOTCH BONNET)- روكوتــو(ROCOTO)- پوبــلانــو(POBLANO) ك

فایل دیگر:  گزارش كارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر كرج 152 صفحه دسته کشاورزی و زراعت

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود فلفل سیاه 8 ص;تحقیق فلفل سیاه 8 ص;مقاله فلفل سیاه 8 ص;فلفل سیاه 8 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *