تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی 10 صفحه دسته تغذیه

به صفحه دریافت تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی خوش آمدید.

فناوری نانو به تکنیک طراحی، توصیف، تولید و کاربرد ساختار، ابزار و سیستم ها در مقیاس نانو اطلاق می شود

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 10

حجم فایل: 36 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فناوری نانو به تکنیک طراحی، توصیف، تولید و کاربرد ساختار، ابزار و سیستم ها در مقیاس نانو اطلاق می شود. این فناوری با کنترل ابعاد و ساختار ماده در دامنه 1تا 100 نانومتر ویژگی های جدید و بی نظیری را به ماده می دهد. با توجه به پیشرفت های روز افزون درزمینة تولید، توزیع و فرآیند مواد غذایی، افزایش ایمنی غذا نیز اهمیت به سزایی یافته است. یکی از راهکارهای جدید برای افزایش امنیت غذایی استفاده از فناوری نانو می باشد. مواد تولید شده بر اساس فناوری نانو علاوه بر ایمنی بهداشتی بالاتر دارای قیمت کمتر و کیفیت بالاتر می باشند . فناوری نانو می تواند در فرآوری و نگه داری مواد غذایی، پوشش ها (با استفاده نانوذرات) ، گندزدایی تجهیزات کارخانجات مواد غذایی (توسط نانوامولسیون ضد میکروبی) و همچنین در ساخت حسگرهای زیستی برای تشخیص آلودگی های بیماری زا استفاده شود. بیشترین کاربرد فناوری نانو در زمینة بسته بندی و تشخیص عوامل بیماری زای غذایی می باشد. این دانش سبب ایجاد تحولی عظیم در صنایع بسته بندی به دلیل اصلاح ساختار مواد در سطح ملکولی شده است و هم اکنون امکان تولید صنعتی آن ها فرآهم می باشد.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی ” نمودید تشکر می کنیم

فایل دیگر:  مقاله درمورد فرایند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی زیر رشته اقتصاد

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
فناوری نانو;بسته بندی;مواد غذایی;امنیت غذایی;نانو ذرات نقره

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *